Perimeterbeskyttelse med den sidste nye sikringsteknik til bank- og finanssektoren

Finanssektoren er underlagt globale og stadigt stigende restriktioner fra de pågældende nationale myndigheder. Det er der en god grund til: Sikkerheden for banker og det samlede finansmarked er ekstremt systemrelevant. Et vellykket angreb på blot en enkelt større bank, der få minutter efter omtales i medierne, kan nemt trække en krise i økonomien med sig i kølvandet. Derfor er banker, datacentre og administrative finansbygninger særligt attraktive for terrorister, aktivister, kriminelle og spioner. Der er altså en stor interesse fra forskellige aktører til fysisk at angribe faciliteter i finanssektoren, der rækker langt ud over kontaktbeholdning eller evt. opbevarede værdigenstande – og dermed særligt gode grunde til at sørge for en fuldstændig perimeterbeskyttelse via moderne sikringsteknik. Det er præcis, hvad GPP Perimeter Protections produktportefølje, fagkyndige rådgivning og komplette servicetilbud!

Sikring af finansbygninger på det højeste niveau

GPP tilbyder internationalt certificerede højsikkerhedsprodukter til ydre sikring af banker og lignende bygninger. Vores sikkerhedspullert og hurtigfoldeporten EntraQuick PU 30 er fx meget efterspurgt af banker over hele verden. Disse sikkerhedsløsninger sikrer pålideligt beskyttelse af voldelig indtrængen i bygningen. Via en kombination af sådanne sikkerhedstekniske elementer bliver perimeterbeskyttelsen solid nok til at modstå gennembrudsforsøg fra selv et tungt køretøj. Samtidig gør de perimeteren så uigennemtrængelig, at selv uvedkommende enkeltpersoner ikke kan skaffe sig adgang. På den måde er du pålideligt bevæbnet mod enhver fysisk trussel og opfylder på samme tid med lethed de lovmæssige krav på dette område. Med de omfattende serviceydelser, vi stiller til rådighed mht. vedligeholdelse og istandsættelse efter installation, bibeholdes det opnåede sikkerhedsniveau gennem adskillige år.

Pålidelige sikkerhedskoncepter fra ét sted

Datatyveri, hærværk eller person- og materielle skader som følge af et målrettet angreb kan medføre enorme skader på den pågældende virksomheds image. Alt efter de stjålne data eller den opnåede grad af ødelæggelse kan følgerne være en alvorlig trussel mod den offentlige sikkerhed.

Indenfor banksektoren er der både behov for solid perimetersikkerhed og en pålidelig personkontrol uden indskrænkning af den nødvendige bevægelsesfrihed. At gennemtænke disse sikkerhedskoncepter i din koncerns interesse og individuelt udforme dem, er GPP’s særlige styrke. Med vores erfaring som førende på markedet for integrerede sikkerhedskoncepter og innovativ sikringsteknik, kan det også lykkes for dig at minimere risikoen, som det er lykkedes for finansieringsinstitutter over hele verden med vores støtte. Tal med os i dag, og udnyt GPP Perimeter Protections ekspertise så hurtigt som muligt!

© Copyright - GPP Perimeter Protection A/S 2024