Ydre sikring til industri og handel

Vognparker, maskiner og varer af enhver art er i stigende grad i kriminelles søgelys pga. deres betydelig værdistigning. Råstoffer som metaller har længe været eftertragtede blandt kriminelle – og inflationen er i mellemtiden blevet tydeligere. Derfor bliver perimetersikring og dertil hørende sikringsteknik af stadig højere betydning for industrien. Produkterne og løsninger fra GPP tilbyder en komplet perimetersikring og pålidelig beskyttelse mod uberettiget indtrængen.

Integrerede sikkerhedskoncepter til industri og handel

Indbrud, hærværk, sabotage, tyveri af intellektuel ejendom og industrispionage er enorme udfordringer for virksomheder. På trods af de høje sikkerhedskrav ligger industrielle anlæg ofte i industriområder langt væk fra boligområder. Dette gør det ikke bare nemmere for kriminelle, men medfører endda, at de først opdages relativt for sent. Varer og råstoffer, der opbevares udendørs, er derudover ofte ikke tilstrækkeligt sikrede eller forsikrede. Derfor er der længere ingen vej udenom for virksomheder mht. en omfattende perimeterbeskyttelse med tidssvarende sikringsteknik.

Hegn og enkle svingporte kan nemt ødelægges eller overvindes. Sikkerhedsteknik og sikkerhedsløsninger fra GPP sikrer derimod for førsteklasses perimetersikkerhed og beskyttelse af uvedkommende adgang – og gør det allerede for talrige navnkundige kunder i Europa og over hele verden. Udnyt også vores sikkerhedsløsninger til din virksomhed:

Trafikpullerter, tælleapparater og Entrance Control

Vores udbud gør det muligt for dig at opnå skræddersyet perimeterbeskyttelse fra typetestede portanlæg over tælleapparater til personadskillelse og detektionssystemer. Hvad enten du interesserer dig for supplering af dit bestående sikkerhedskoncept via et enkeltprodukt eller ønsker komplet udstyr af høj sikkerhedsstandard – GPP rådgiver dig omfattende og leverer den ønskede løsning, der passer til dine behov!

Virkelig innovative sikringsprodukter kan man kende på, at de ikke bare fungerer isoleret. Man bør også på forhånd tage anvendelseskoncepter i betragtning ifm. produktdesign og planlægning. Af den grund er vores produkter ikke bare designet til problemløs aflåsning og sikring mod indbrud, men understøtter også anlægsområders logistiske krav og opfylder deres opgaver, uden at forhindre den daglige trafik af køretøjer og personer. Med hurtigfoldeporte, trafikpullerter, tælleapparatanlæg til personadskillelse og yderligere sikkerhedskomponenter fra PPG råder du over den bedst mulige perimeterbeskyttelse uden at skulle gå på kompromis med mobiliteten. De understøtter derudover allerede i planlægningsprocessen med at opfylde alle lovmæssige krav. Få fordel af vores erfaring indenfor planlægningskompetence!

© Copyright - GPP Perimeter Protection A/S 2024