Ydre sikring til militæret

Militære faciliteter og bygninger stiller særligt høje krav til sikkerheden. Der findes ingen andre steder, hvor det er vigtigere med pålidelig og aktuel sikkerhedsteknik. Terrorister, radikale aktivister og statslig spionage er risici, man aldrig er nødt til at regne med. Tyveri af avanceret udstyr udført af professionelle kriminelle kan heller ikke udelukkes. En ydre sikring med højsikkerhedsprodukter til militære anlæg forhindrer pålideligt angreb med køretøjer. Vores anvendte teknik er certificeret i henhold til de højeste standarder, som fx det amerikanske og britiske militær bruger som målestok. Det er ikke muligt at beskytte militære perimetre på en mere pålidelig måde!

Militær perimetersikring mod samtlige trusler

Vores portefølje tilbyder crashtestede og certificerede højsikkerhedsprodukter til militær sikkerhed. Hermed råder militære faciliteter over de mest innovative løsninger til eksterne og interne trusler fra terrorister, aktivister, demonstranter og alle indtrængende, der er ude på tyveri eller sabotage. Et komplet sikkerhedskoncept er uundværligt til fuldstændig beskyttelse af kritisk infrastruktur. GPP tilbyder i den forbindelse et komplet udbud af sikkerhedsteknik, herunder crash-pullerter, kilebarrierer, dækødelæggere og crash-porte med kollisionsbelastning.

Sikringsteknik der er forud for sin tid – Made in Germany.

Der kræver innovationsevne og stor erfaring at udvikle sikkerhedsprodukter, der sætter nutidens standarder for hele tiden at være beredt på mulige alvorlige situationer. Den, der før i tiden har sørget for den højst mulige sikkerhed, har derfor det bedste udgangspunkt for at kunne forstå ordregiverens sikkerhedskrav i detaljer og fungere som rådgiver vedrørende sikkerhedsspørgsmål.

Med erfaring siden 1951 og de til enhver tid mest moderne produkter råder vi over langsigtede kompetencer fra rådgivning og planlægning over installation og idriftsættelse til byggeteknik og vedligeholdelse. Derfor er GPP Perimeter Protection din pålidelige partner ifm. effektive militære sikkerhedsløsninger. Made in Germany, over hele kloden – stol trygt på GPP!

© Copyright - GPP Perimeter Protection A/S 2024