Servicen fra GPP

Uddannelse, vedligeholdelse og reparation – omfattende service til dit behov

Vi tilbyder dig en omfattende kundeservice, der er helt og aldeles tilpasset til dine individuelle krav. Vores specialiserede teams er grundigt uddannet og har mange års erfaring indenfor mekanik, elektronik og hydraulik. Du kan regne med et gnidningsfrit projektforløb hos GPP Perimeter Protection og hurtig implementering af vedligeholdelsesarbejde og reparationer.

Grundig rådgivning, planlægning og projektafvikling udgør grundlaget for alle ydelser, vi yder overfor kunden. Vores sikkerhedsrådgivere og teknikere arbejder i den forbindelse tæt sammen i alle projektfaser, for at være i stand til på kort tid at stille præcis den sikkerhedsteknik til rådighed, der er nødvendig for at kunne beskytte din virksomhed eller din organisation. Vores moderne produktions- og monteringsteknikker medvirker til en gnidningsløs realisering af ethvert projekt.

Vedligeholdelse

Vi tilbyder en omfattende vedligeholdelsesservice med vores sikkerhedsteknikere, også der hvor du er. Hertil hører naturligvis overvågningen af monteringen af ethvert system såvel som UVV-tests og tests af det færdige system. Vi ser nærmere på både vores produkters tiltænkte funktion og deres samspil med de andre elementer i din sikkerhedsteknik. Det er muligt at forlænge garantiperioden ved afslutningen af en vedligeholdelsesaftale. Få mere rådgivning i den forbindelse af vores servicepersonale!

Reparationer

Vores talrige placeringer og repræsentationer i Tyskland og over hele verden sikrer vi, at vi altid er i nærheden af vores kunder. I den forbindelse stiller vi den samme grad af kompetente teknikere til rådighed alle steder. Hvis der bliver nødvendigt med en omfattende reparation, fx fordi en større komponent helt skal udskiftes som følge af en faktisk angrebssituation, stiller vi hurtigt den nødvendige reservedel til rådighed ved hjælp af vores globale drifts- og logistikpartnere.

Reservedele

GPP Perimeter Protection råder internationalt over seks egne datterselskaber. Vi arbejder derudover sammen med velrenommerede partnere over hele verden, hvorved vi er i stand til at sikre hurtig anskaffelse af reservedele. Montering og funktionstest foretages udelukkende af specialiserede og erfarne fagfolk. Vi kommunikerer i den forbindelse, som ved alle vores serviceprocesser, naturligvis på det pågældende lokale sprog.

Uddannelse

Vi tilbyder vores kunder mere end sikkerhedsprodukter og serviceydelser. Vi garanterer uovertruffen faglig kompetence indenfor alle områder via regelmæssig uddannelse af vores personale, vores partnere og distributører. Vores hovedkvarter i Salzkotten råder over eget Coaching Center på 550 m². Der tilbyder vi vores nationale og internationale kunder, partnere og medarbejdere muligheden for at uddanne i praksis sig på fuldt funktionsklare anlæg.

I de separate seminarrum formidler vi de teoretiske grundlag med det mest moderne udstyr. Her finder regelmæssigt arrangementer sted, såsom egne messer, faglige seminarer og

© Copyright - GPP Perimeter Protection A/S 2024