GPP Perimeter Protection

GPP Perimeter Protection i Danmark er nu en del af KIBO Sikring A/S, som ejes af Garda Sikring Group.

Koncernen omfatter i dag ca. 1.450 ansatte og har en omsætning på ca. 2,2 milliarder danske kroner. KIBO Sikring A/S er Danmarks førende virksomhed inden for perimetersikring. KIBO har over 50 års erfaring og lægger stor vægt på deres kunder og sikkerhed, med det rigtige produkt til den rigtige pris.

Som en del af KIBO Sikring A/S vil vi fortsætte med at levere vores førende produkter og services, herunder service og vedligehold, til vores kunder. Med vores store erfaring og høje kvalitetskrav, overgår vi løbende selv de mest krævende kunders forventninger. GPP har en lang historie og udspringer af det kendte firma Gunnebo Industrier, som blev grundlagt tilbage i 1764. Vi kan nu levere komplette løsninger og koncepter inden for perimetersikring og teknisk sikring.

GPP

R&D

Kvalitet

Lær os nærmere at kende!

Vi præsenterer os selv som produvent, udvikler, planlægger og tjenesteyder indenfor alle spørgsmål vedrørende sikkerheden i din virksomhed, organisation eller kommune. GPP Perimeter Protection tilbyder dig langt mere end vare monteringen af tekniske systemer – vi tilbyder perimeterbeskyttelse fra ét sted!

Du ved, hvad dine krav er. Vi har de passende løsninger. Sammen skaber vi et uovervindeligt team til din sikkerhed!

Internationalt certificerede højsikkerhedsprodukter

GPP Perimeter Protection råder over de fleste højsikkerhedscertificeringer for High Security-produkter verden over. Vores internationalt certificerede løsninger omfatter porte med stødbelastning, wedge barriers (kilebarrierer), sikkerhedspullerter, gennemkørselsafspærringer og bomme. Derudover laver vi klassiske perimeterbeskyttelsesprodukter. Hertil hører barrierer, TÜV-typetestede hurtigfoldeporte, skydeporte og fløjporte. Vores produktudbud afrundes ad produkter til adskillelse af personer, som vores tælleapparater. Med vores mangeårige erfaring siden 1951, tilstedeværelse i seks lande og et globalt distributørnetværk tilbyder vi dig en samlet pakke med planlægning, produkter, projektafvikling og service.

Kompetence, fleksibilitet, professionalisme

Vores medarbejdere i eksterne tjenester og vores tætte partnernetværk sikrer, at vi kan gå ind på dine sikkerhedsbehov på en fleksibel, professionel og kompetent måde. På den måde garanterer vi kundenærhed og korte reaktionstider for at kunne beskytte dine medarbejdere, gæster, bygninger og områder på den bedst mulige måde. Derfor har vi også et tætte partnerskaber ,ed byplanlæggere, arkitekter og andre eksperter, som løbende støtter os i vores forskning og udvikling.

Optimal ekstern sikring under alle betingelser

Hvilke sikkerhedsbehov har dine bygninger og dit terræn? Vi rådgiver gerne i den forbindelse, hvordan din placering kan sikres bedst muligt. Adgang for uvedkommende eller indtrængning af køretøjer på din perimeter er ikke længere et problem med vores certificerede højsikkerhedsprodukter i sammenhæng med vores adgangskontrol og personadskillelse. Det er nu endnu vigtigere, eftersom angribere bliver mere og mere professionelle og kravende til perimeterbeskyttelse er stigende. Vær forberedt på ethvert realistisk scenarie med GPP!

  • LØSNINGER

    Produkter fra GPP har været anvendt i årtier, hvor der er behov for den mest avancerede teknologi til effektiv beskyttelse af mennesker og ejendom. Få mere at vide om den brede vifte af applikationer, som vores sikkerhedsteknologi er designet til – og hvordan vores support giver kunder over hele verden individuelle sikkerhedsløsninger:

    SIKKERHEDSLØSNINGER

Vores værdier

På samme måde som med vores produkter, fortsætter vi også med at udvikle vores værdier. Således tilbyder vi i dag ikke bare den højst mulige produktkvalitet, som vi har gjort i årtier, individuel støtte ifm. planlægning og implementering af projekter, men også rådgivning og servicer. Vi udnytter også løbende vores stadigt voksende erfaringer til detaljeret at analysere dine individuelle sikkerhedsbehov. Vi identificerer proaktivt mulighederne for at forbedre din sikkerhedsteknik, som du måske ikke engang selv er bevidst om. Det er vores overordnede mål at garantere den enkelte kundes individuelle sikkerhed.

Du har dine værdier: dine medarbejderes sundhed, din firmakapital, dine bygninger og inventar. Og det er vores fornemste værdi at beskytte dine værdier!

Ingen sikkerhed uden forskning og udvikling

Inden et af vores produkter kommer på markedet, gennemtænker vores interne udviklingsafdeling grundigt alle egenskaber fra alle sider. Vi stiller os ikke tilfreds med kompromisløsninger – derimod skaber vi harmoni mellem sikkerhedsfunktioner, brugervenlighed, lang levetid, lav vedligeholdelse og omkostningsoptimering ifm. transport og installation. Overensstemmelse med lovgivningen er i den forbindelse en selvfølge.

Dette krav til at være førende mht. innovation viser sig også i vores utallige patentanmeldelser. Således er fx mere end 30 aspekter af vores prisvindende pullertsystem CityProtector patenterede!

Overførsel af viden – aktuel forskningskompetence til din perimeter

Der har allerede eksisteret et forskningssamarbejde mellem GPP Perimeter Protection og universitetet i Paderborn, hvilket er med til yderligere at forbedre vores produkter og dermed også vores tilbud til din perimeterbeskyttelse. Samtidig giver vi meget tilbage til det regionale forskningslandskab i og med, at vi giver studerende og unge forskere mulighed for at forbinde deres projekt-, bachelor- eller master-arbejde med praksis, og arbejde som praktikanter eller studentermedarbejdere i vores team. På den måde omsætter vi videnskabelig erkendelse til avancerede sikkerhedsløsninger og fremmer samtidig en gensidig overførsel af viden i vores hjemmeregion Ostwestfalen.

Helt sikkert bedste kvalitet!

Højeste kvalitetsstandarder – garanterede og certificerede

Udover de regelmæssige interne revisioner, underlægger vi os også uafhængige instanser, som fx den årlige lokalitetskontrol via TÜV. Således bekræfter vi regelmæssigt vores produktionsprocessers høje kvalitet og effektivitet. Vores virksomhed er naturligvis certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001, hvilket kun er muligt med et moderne kvalitetsstyringssystem.

Vi foretager omfattende analyser ved hjælp af konstruktions- og computersimulationsdata for at optimere produktionstolerancer, funktionssikkerhed og omkostningerne i forbindelse alle komponenter. I sidste ende gennemgår produkterne realistiske langtidsbelastningstests i vores eget virksomhedstestområde. Ingen produkter forlader vores virksomhed uden en indgående driftsmæssig slutkontrol.

CE-mærkning

CE-mærkningen beviser, at produkter, der sælges i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), opfylder høje krav til sikkerhed, sundhed og miljø. CE-mærkningen støtter også fair konkurrence, eftersom alle virksomheder er underlagt de samme regler. Herved kan vores kunder være sikre på, at deres GPP-produkter ikke bare beskytter dem, men også arbejdssikkerheden, sundheden og miljøet i hele Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

TÜV-typetest

Vores produkter er uden undtagelse ”Made in Germany”, og produceres under streng kvalitetskontrol. De overholder de højeste kvalitetsstandarder. Disse standarder er nødvendige for at kunne garantere sikkerheden under alle betingelser – og det er i sidste ende vores løfte!

Vi beviser vores produkters fortsatte kvalitet og især deres overlegne sikkerhed ved hjælp af TÜV-typetests og yderligere certificeringer. Vores elektriske hurtigfoldeporte overholder fx altid de aktuelle europæiske sikkerhedsstandarder og er typetestet af TÜV. Den fastsætter sikkerheds- og ydelseskravene til porte og barrierer, der skal monteres i områder med personadgang, og primært garanterer sikker adgang for køretøjer i erhvervsmæssigt øjemed indenfor industrien og boligområder.

Porte uden typetest kan ikke opfylde den aktuelle sikkerhedsstandard og derfor være årsag til alvorlige ulykker. TÜV-typetesten er en frivillig certificering, som vi af ansvarsbevidste årsager lader vores produkter undergå.

Ægte crashtest for ægte sikkerhed

Indenfor højsikkerhedsmarkedet findes der talrige producenter af ikke-certificerede produkter. Disse har bevis for overholdelse af den påkrævede crash-rating i form af en ”selv-certificering” – alene på grundlag af statistiske beregninger. Men det er kun en faktisk gennemført crashtest, der kan gengive reelle belastninger og i sidste ende garantere den nødvendige sikkerhed.

Producenter kan hævde lidt af hvert, når det kommer til kvalitetskrav. Men ægte kvalitet viser sig først rigtigt i praksis. Derfor bør du selv konstatere i vores crashtest-videoer, hvad vores sikkerhedsteknik egentlig er i stand til. Disse produkter efterlader et tydeligt indtryk – især på køretøjer, der kolliderer med dem …

© Copyright - GPP Perimeter Protection A/S 2024