Perimeterbeskyttelse og adgangssikring til kraftværker og lignende anlæg

Den globale terrorisme er taget til i de seneste år og er blevet teknisk mere professionaliseret. Angreb mod følsomme mål planlægges lang tid i forvejen. Samtidig decentraliseres angribernes ”kommandoveje”, hvorfor man ikke alene kan falde tilbage på sikkerhedsmyndighedernes forebyggende foranstaltninger. Perimetersikringen af kraftværker og tilhørende komplekser, der er helt afgørende nødvendige for energiforsyningen i hele regioner, kan derfor ikke tages alvorligt nok. Med sikringsteknik fra GPP Perimeter Protection er kernekraftværker og andre store kraftværker forberedt på risici fra eksterne modstandere. Det samme er gældende for sikkerhedskrav til vandbehandlingsanlæg, gasværker, raffinaderier såvel som olie- og petrokemiske anlæg. Vi bruger vores årtier lange erfaring ved udviklingen af vores tekniske sikkerhedsløsninger, og når se ser på mulige trusler i fremtiden. På den måde er du, dine medarbejdere og perimeter til enhver tid bedst muligt beskyttet.

Flerlagede sikkerhedskoncepter til kraftværker

Kraftværker uden videre i stand til at håndtere deres komplekse sikkerhedskrav med GPP Perimeter Protections omfattende produktudbud og vores specialiserede planlægnings- og rådgivningskompetence. Vores innovative højsikkerhedsprodukter med kollisionsbelastning og anlæg til personadskillelse beskytter effektivt mod indtrængende. Det gælder såvel for enkeltpersoner som for selv de tungeste køretøjer. De tekniske sikkerhedsløsninger implementeres i den forbindelse alt efter det pågældende perimeters layout og områdets særlige sikkerhedsbehov. Problemfri adgang for autoriserede personer og uhindret gennemkørsel for køretøjer, selv ved tæt trafik, påvirkes ikke. Fordi vores portanlæg og indkørselsafspærringer er i stand til hurtigt at styres, kan området pålideligt sikres mod voldelig eller overraskende indtrængninger – og det på kun få sekunder efter mulige farer er identificeret.

Beskyttelse af kraftværker for at beskytte samfundet

Et angreb på et atomkraftværker eller visse kemiske anlæg kan have katastrofale økonomiske, økologisk og sundhedsmæssige følger. Mange menneskers eksistens ville i så fald være truet. Kraftværker er nødt til at opretholde et højt sikkerhedsniveau af hensyn til den offentlige sundhed og det almene livsgrundlag. GPP’s produktudbud tilbyder det mest pålidelige sikkerhedsløsninger til kritisk infrastruktur. Og du modtager selvfølgelig også samtlige produktledsagende servicer fra ét og samme sted fra os i denne sammenhæng: fra rådgivning og planlægningsstøtte over montering og idriftsættelse til vedligeholdelse og istandsættelse over hele anvendelsesspektret. Samtlige foranstaltninger sker i den forbindelse via fagkyndige eksperter, der allerede har hjulpet kunder med at sikre sig mod trusselsscenarier af enhver art.

Tal med GPP i dag – og du kan være helt sikker på, at du har lagt din perimeterbeskyttelse i hænderne på den mest erfarne partner indenfor avanceret sikringsteknik.

© Copyright - GPP Perimeter Protection A/S 2024