Perimeterbeskyttelse og sikringsteknik til offentlige pladser i indre byområder og kommunale områder

Behovet for avanceret sikringsteknik til byer og kommuner er stigende. Som angreb i seneste år har vist, hører offentlige pladser og bygninger til terroristers og voldelige aktivisters foretrukne mål. Her opholder større menneskemængder sig regelmæssigt, og mediepåvirkningen som følge af et succesfuldt angreb er særlig stor. Derfor er kommuner og sikkerhedsmyndigheder under stort offentligt pres til at sørge for sikkerhed og, hvis det bliver alvor, være i stand til at kunne gribe fat i et gennemtænkt beskyttelseskoncept. Hertil hører den dag i dag ubetinget hensigtsmæssig indsats af tekniske sikkerhedsløsninger til beskyttelse af alle personer, der bevæger sig i det offentlige rum.

Sikkerhed til bycentre

Offentlige pladser findes i mange forskellige former: fra større arealer som vejstrækninger, markedspladser og indkøbszoner til stadioner, banegårde, forvaltninger, biblioteker og andre bygninger. Der findes utallige områder, hvor der forekommer trafik med køretøjer og personer. Derfor drejer det sig især om, at hensyntagen til sikring af adgang til et præcist område ikke indskrænker den nødvendige bevægelsesfrihed. Hos GPP Perimeter Protection har vi et stort udvalg af certificerede produkter, der allerede anvendes i forskellige sammenhænge i talrige kommuner. Med denne erfaring rådgiver vi også fagkyndigt mange andre byer og kommuner o optimering af deres sikkerhedskoncepter.

Sikringsteknik til borgervenlige infrastrukturer

Sikring af områder i indre bydele er særdeles krævende: Forskellig bebyggelse plus underjordiske kabler og rør kræver mere grundig planlægningskompetence og stor omhyggelighed ved monteringen af sikkerhedsløsningerne. Derudover bør hele installationen være diskret, så person- og køretøjstrafik så hurtigt som muligt igen kan flyde uden forstyrrelser.

Derfor sætter kommuner, arkitekter, byplanlæggere og byggefirmaer pris på produkterne og løsningerne fra GPP Perimeter Protection. Med årtiers erfaring og et specialiseret, fagkyndigt ekspertteam støtter vi udviklingen af borgervenlige infrastrukturer. Højsikkerhedsprodukter med kollisionsbelastning er i den forbindelse den ideelle præventive løsning til sikring af offentlige pladser, som fx fodgængerzoner, hvor køretøjer kan få adgang via tilfartsveje. Her er vores crash-testede og dekorative sikkerhedspullerter særligt efterspurgte. De falder naturligt ind i de bymæssige omgivelser med ekstrafunktioner som blomsterkurve eller cykelparkering.

© Copyright - GPP Perimeter Protection A/S 2024