Omfattende ydre sikring af havne

En havn er et mønstereksempel på højt komplekse sikkerhedsomgivelser: Kajer og moler med skibe, der er lagt til, lagre og logistiske områder med køretøjs- og persontrafik såvel som områder til omladning af containere griber i stor grad ind i hinanden, men har også hver især specifikke sikkerhedskrav. Det samme er gældende for selve skibene, når de ligger til kaj over længere tid.

På baggrund af den tiltagende organiserede kriminalitet og den aggressive, globale terrorisme, er sikkerhedsforanstaltninger i havne underlagt strenge internationale direktiver. GPP Perimeter Protection tilbyder i den forbindelse omfattende og bredt veletablerede sikkerhedsløsninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Sikkerhedsprodukter til havne

GPP tilbyder behovsbaserede sikkerhedsløsninger til beskyttelse mod adgang for uvedkommende, alt efter areal og grad af farefølsomhed. Der hvor medarbejdere og autoriserede personer skal have adgang, og hvor potentielt farlige eller kriminelle skal forhindres adgang, tilbyder vores sikkerhedsprodukter og konceptuelle rådgivningsydelser den størst mulige beskyttelse ved uhindrede logistiske processer.

Det er især vores bevægelige pullerter med kollisionsbelastning og de TÜV-typetestede hurtigfoldeporte i serien EntraQuick®, der egner sig til sikring af områder, der som regel skal være lukkede, men skal åbnes efter behov.

Effektive sikkerhedsløsninger til havne

Med GPP som partner sørger du for, at dine sikkerhedsløsninger garanterer komplet perimeterbeskyttelse og i samme forbindelse ikke påvirker nødvendige transportveje og arbejdsområders mobilitet. Med vores højmoderne sikkerhedsprodukter til havne og mangeårige erfaring med talrige projekter over hele verden, støtter vi dig ifm. overholdelse af direktiver for havne og forsvar mod alle tænkelige trusselsscenarier.

© Copyright - GPP Perimeter Protection A/S 2024