Omfattende sikkerhed til stadioner og sportsfaciliteter med GPP Perimeter Protection

Komplette perimeterbeskyttelseskoncepter til stadioner bliver mere og mere vigtige – og særdeles krævende. Sikkerhedssituationen på og omkring sportsanlægget er især uoverskuelig inden og under en begivenhed. Alene antallet af fans, fx til en Superligakamp, vanskeliggør identifikation og forsvar mod farer. For at kunne sikre en høj stadionsikkerhed uden at indskrænke glæden hos de tilstedeværende, har du brug for et effektivt og komplet beskyttelseskoncept.

Udover det regelmæssigt høje tilskuerantal skal man i den forbindelse også overveje yderligere sikkerhedsrelevante omstændigheder: Hvordan er trafikføringen til og omkring station? Hvilke særlige former for bygningssikkerhed findes der lokalt? Finder der fx sportsbegivenheder sted, som fx Superligakampe, hvor fans ikke bare er udsat for risiko fra tredjeparter, men også muligvis selv og ganske bevidst udgør en sikkerhedsrisiko for andre fangrupper? I den forbindelse er, udover stadionsikkerheden, dit omdømme som stadionoperatør også på spil som følge af den vidtrækkende medietilstedeværelse.

Perimeterbeskyttelse til stadioner og andre sportsfaciliteter

Den ydre beskyttelse af stadioner skal være udført således, at den garanterer en præventiv sikring, regulering og kontrol. Den kraftige trafik og store strøm af tilskuere er også en kæmpe udfordring for politiet og uddannede sikkerhedsstyrker. Sikkerhedsteknikken og alle yderligere systemer i den kritiske infrastruktur bør i den forbindelse altid fungere i samspil for at undgå panik, uroligheder, hærværk og overfyldning af stadion. I undtagelsessituationer, når der fx opstår brand som følge af indsmuglet fyrværkeri, skal perimetersikringen tillade evakuering til enhver tid.

Persongrupper som hooligans og ultragrupperinger koordinerer deres ”opstilling” i forhold til vagter og security, sandsynligvis allerede inden en begivenhed. Derfor er en forkortet reaktionstid via smarte tekniske løsninger af afgørende betydning. I den seneste år har det verden over ofte vist sig, at fysisk tilstedeværelse af sikkerhedstjenesten ikke er tilstrækkelig til at beskytte hold og fans. De mest moderne foranstaltninger til sikring af din perimeter er netop kendetegnet ved, at de ikke blot indskrænker menneskers handlingsrum, men understøtter dem intelligent. Stol trygt på vores eksperter: Vi arbejder grundlæggende hånd i hånd med dig og dine eksisterende beskyttelsesforanstaltninger, så du har de optimale sikkerhedsomgivelser til rådighed fra adgangskontrollen til den sidste tilskuer er taget hjem.

Til enhver arena, ethvert område, ethvert krav – individuelt planlagt sikkerhedsteknik og sikkerhedskoncepter fra GPP

Safety first er dit mål – og dermed GPP Perimeter Protections opgave: Du vil gerne beskytte enhver del af dit anlæg og samtlige besøgende imod farer af enhver art. Vi vil levere den sikkerhedsteknik, der gør, at du kan udnytte samtlige muligheder i sikringen optimalt. Vores afspærringspæle M30 og M50 giver fx fodboldstadioner og lignende anlæg gennemprøvet sikkerhed med den bedst mulige kollisionsbeskyttelse. Alle pullerter udmærker sig ved et robust konstruktion af solide materialer og stærkt stål. Vi anbefaler brug af forskellige bevægelige eller faste crash-pullerter alt efter placering, størrelse, byggedesign og den pågældende bys krav. Vores arbejde begynder altså længe inden installationen. Det begynder med planlægningen – og dermed med den knowhow, vi har opbygget løbende i årtier.

Besøgende til don begivenhed eller sportsarrangement kræver ikke bare præstationer på banen. De og deres venner ønsker til enhver tid at føle sig bedst muligt beskyttede og så sikre, som arrangøren af stadionsikkerheden suverænt kan garantere i enhver situation. Med andre ord: Du forventer et integreret sikkerhedssystem, også selvom du måske vil formulere det mindre teknisk, en organisatorisk og teknisk perfekt opstillet afværgelse af fare og en innovativ perimeterbeskyttelse, der i det bedste tilfælde gør politiet til tilskuere.

Sats på os som pålidelig partner – så har sikkerheden allerede vundet!

© Copyright - GPP Perimeter Protection A/S 2024