Sikkerhedsløsninger til logistik- og transportvirksomheder

Logistik- og transportvirksomheder kan blive ramt af tyveri, hærværk og sabotage på mange måder. Sådanne forbrydelser finder fortsat sted på et vedvarende højt niveau. Da værdien af visse råmaterialer og forprodukter bliver ved med at stige, kombineret med de stigende omkostninger ved at investere i aktiver som transportkøretøjsflåder og ejendom, bliver sikkerhed og beskyttelse af disse elementer en prioritet. For at sikre optimal beskyttelse har GPP’s tekniske sikkerhedsløsninger bevist deres værd over hele verden. GPP Perimeter Protection sikrer pålideligt dine lokaler med alle varer, bygninger og udstyr i overensstemmelse med dine individuelle behov.

Beskyt værdifulde varer

For at få adgang til vognparker, maskiner og varer, bliver kriminelle til stadighed mere og mere opfindsomme og ofte teknisk bedst muligt udstyret. En almindelig dør eller portlås er for længst ikke en tilstrækkelig forhindring for kriminelle. Værdistigningen på råstoffer som metaller og bestemte træsorter er i sig selv nok til at tiltrække interesse fra uønskede ”interessenter”. Sikkerhedsprodukter og -løsninger fra PPG gør det muligt at få en komplet og behovsrelateret perimetersikring, der sørger for vedvarende beskyttelse imod uberettiget adgang. I den forbindelse passer alle produkter problemløst ind i et komplet sikkerhedskoncept: Typetestede portanlæg, gennemkørselsafspærringer med størst mulige kollisionslast og yderligere højsikkerhedsprodukter gør dit virksomhedsområde til et komplet beskyttet område, som kun berettigede har adgang til. Produkter fra GPP kan ydermere nemt integreres i dit bestående sikkerhedskoncept via vores erfarne team.

Sikkerhed for medarbejdere, køretøjer og gods

GPP Perimeter Protections udbud indeholder specialiserede løsninger til enhver udfordring ifm. sikring af logistikområder. I den forbindelse tilbyder vores produkter pålidelig beskyttelse mod uvedkommende adgang samtidig med en gnidningsløs drift. Indenfor godstransport er det især vores effektive TÜV-typetestede hurtigfoldeporte, robuste skydeporte og personadskillelsesanlæg og tælleapparater, der er efterspurgt. På den måde beskytter vi ikke bare fartøjer såvel som midlertidigt opbevarede genstande på ethvert ønsket virksomhedssted, men også dig selv og done medarbejdere.

Alt efter region, virksomhedsplacering og type af dine opgaver kan sikkerhedsbehov og trusselsscenarier være yderst forskellige. Derfor bør du ikke lade dig nøje med den næstbedste standardløsning. Drag fordel af vores ekspertise ifm. planlægning, idriftsættelse og vedligeholdelse af den mest moderne sikkerhedsteknik!

© Copyright - GPP Perimeter Protection A/S 2024