Sikkerhedsløsninger til lufthavne

Lufthavne og de mennesker, der benytter dem or arbejder der, har ganske særlige sikkerhedskrav. Næsten alle personer, der opholder sig der, kan på den ene side blive angrebsmål og på den anden selv udgøre en sikkerhedsrisiko. Især terminalområdet et fyldt af store menneskemængder døgnet rundt. Her er sikkerhedsløsninger til inddæmning af farer og til kontrol af personer nødvendige, der på samme tid ikke indskrænker bevægeligheden, når driften er normal. GPP Perimeter Protection har en mangeårig erfaring i at udstyre lufthavne med sikringsteknik. På den måde sikrer vi passagerer og lufthavnsoperatører på lige vis verden over.

Komplette koncepter til den højst mulige lufthavnssikkerhed

Lufthavnens hangarer er udover terminalerne udsat for specifikke sikkerhedsrisici. Det er her især såkaldte ”flagbærere”, der er attraktive mål for angreb. Angreb på flyselskaber, der repræsenterer et bestemt stat eller på fly, der tilhører statslige institutioner, har en særlige prestigeværdi for terrorister eller ideologisk motiverede snigmordere. På den anden side er, udover de betydelige person- og materielle skader, tabet af omdømme for lufthavnen og det pågældende land tilsvarende høje. På den måde kan angribere skade en regering ganske alvorligt, uden derved at være nødt til at skulle rejse ind i det pågældende land.

Størrelsen og kompleksiteten i moderne lufthavne kræver et komplet sikkerhedskoncept med tekniske sikkerhedsløsninger, der tager ethvert svagt sted i betragtning. Alle komponenter skal desuden effektivt både sikre og understøtte lufthavnens logistik – fx på landingsbanernes serviceområde.

Den komplette produkt- og serviceportefølje til sikring af lufthavne

Kvaliteten af vores certificerede produktudvalg er resultatet af mange års erfaring, global service og en høj grad af innovationsevne. Ved sikring af lufthavne kommer aktiviteten på dette specifikke område og lige så meget til gode, som i fx et militært miljø, hvor trusselsniveauet er særligt alvorligt.

Vi råder over et bredt produktudvalg til sikkerhed specielt til lufthavne:  Med ”taxi gates” med særlig stor åbningsbredde til problemfri passage af lufthavnsbusser, TÜV-typetestede hurtigfoldeporte og moderne indhegningssystemer er der ingen uopfyldte sikkerhedsbehov tilbage.

Vores produkter egner sig med deres høje kompatibilitet også glimrende til at blive tilsluttet til integrerede, centrale styreplatforme. Kun en lufthavn, hvis sikkerhedsteknik griber perfekt ind i hinanden, er en sikker lufthavn døgnet rundt.

GPP Perimeter Protection tilbyder dig de perfekte produkter og løsninger til uovertruffen flysikkerhed.

© Copyright - GPP Perimeter Protection A/S 2024